Over de box
Contact


Presenteer uzelf bij de startende ondernemer
De Startersbox is een pakket gevuld met praktische informatie, leuke gadgets, waardecheques en handige tips die alleen bestemd zijn voor serieus geïnteresseerde startende ondernemers.

U heeft als adverteerder de mogelijkheid om op persoonlijke wijze uw dienst of product onder de aandacht te brengen bij startende ondernemers. Dit kan door een informatieve brochure of juist door een leuke gadget of aanbieding. Ook kunt u fungeren als afhaalpunt; dan komen de startende ondernemers persoonlijk langs bij uw vestiging, om de Startersbox op te halen. U kunt dan uw product of dienst onder de aandacht brengen bij de startende ondernemer, tijdens een persoonlijk gesprek.

De startende ondernemer bereiken: boxdeelname, afhaalhaalpunt en/of leadgegevens
de Startersbox biedt de starter twee mogelijkheden: De startende ondernemer kan de Startersbox gratis afhalen bij een zelf te bepalen afhaalpunt, of tegen verzendkosten op laten sturen. De Startersbox maakt gebruik van een pull-model, dat wil zeggen dat de startende ondernemer moeite moet doen om de box in bezit te krijgen. Dit heeft positieve gevolgen voor uw conversie van promoties in de box. Op deze manier bereikt u als deelnemer in de box gegarandeerd de startende ondernemers die serieus bezig zijn met de voorbereiding van de start van hun onderneming.

De markt voor startende ondernemers
De markt voor startende ondernemers in Nederland telt de afgelopen jaren ruim over de 100.000 starters per jaar. (bron: KvK 2007-2014)

Voor meer informatie over de Startersbox of het maken van een afspraak, kunt u een e-mail sturen naar sales@startersbox.nl.

Afhaalpunten
Startende ondernemers die de Startersbox aanvragen kunnen deze box tegen verzendkosten op laten sturen of deze gratis afhalen bij een afhaalpunt naar keuze. Als ze voor het laatste kiezen, ontvangen ze een afhaalbewijs. Deze is drie weken geldig. Op dit afhaalbewijs staat het adres van het dichtstbijzijnde afhaalpunt met een uniek Startersbox nummer. Tevens staat hierop vermeld dat er altijd eerst een afspraak gemaakt dient te worden. Zo kunt u als adverteerder anticiperen op de komst van de startende ondernemer.

Voor meer informatie over de afhaalpunten van de Startersbox mailt u naar sales@startersbox.nl